MHSantman

Organisatie & Management Ondersteuning

Werkterreinen.

MHSantman begeeft zich op de volgende werkterreinen:

Strategie.

Voor het managen van strategie wordt een pragmatische en hands-on methodiek gebruikt, welke ervoor zorgt dat alle belangrijke aspecten aan bod komen.

Vanuit een gezamenlijk gedragen ambitie, strategische thema’s ontwikkelen, strategische doelen formuleren en communiceren en tijdens operationeel management implementeren. Zodanig dat de strategie door iedereen in de organisatie begrepen en gedragen wordt, als een normaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Hierdoor wordt gestuurd op de inhoud.

Werkprocessen

Het analyseren van het voortbrengingsproces van de onderneming samen met medewerkers leidt vaak tot verrassende, vaak simpel te realiseren, oplossingen om slimmer, sneller, met minder irritatie, tegen minder kosten een dienst of een product te leveren.

Samen met eenieder in de procesketen het proces analyseren leidt tot een betere afstemming en een betere samenwerking, minder kosten en een hoger rendement.

Interim-Management

In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn dat extern management tijdelijk de bedrijfsleiding overneemt om een organisatie in beweging te krijgen.

           

Ervaring heeft MHSantman geleerd, dat door het bundelen van de krachten van de medewerkers op de ambitie van het bedrijf om te overleven, het mogelijk is om deze bedrijven in zwaar weer toch weer tot ontwikkeling en groei te brengen